previous | next
sold

Argonautenstraat 88HS AMSTERDAM

This apartment is sold

Description

Argonautenstraat 88 hs, 1076 KV te Amsterdam. Gelegen op een toplocatie in Amsterdam Zuid, op steenworp afstand van station Zuid-WTC bieden wij dit sfeervolle - en praktisch ingedeelde benedenhuis (82 m²) met een gezellige tuin aan! Het appartement is in 2016 over de gehele achterzijde uitgebouwd en verkeert in uitstekende staat. Ligging/bereikbaarheid: Het appartement is gelegen in een rustig...

Features

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Service costs
€ 152, 50 p/m
Year of construction
1930
Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood
Energy rating
Klasse C

Description

Argonautenstraat 88 hs, 1076 KV te Amsterdam.
Gelegen op een toplocatie in Amsterdam Zuid, op steenworp afstand van station Zuid-WTC bieden wij dit sfeervolle - en praktisch ingedeelde benedenhuis (82 m²) met een gezellige tuin aan! Het appartement is in 2016 over de gehele achterzijde uitgebouwd en verkeert in uitstekende staat.

Ligging/bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen in een rustig stukje van Amsterdam Zuid, tussen de Stadionweg, de Stadionkade en het Van Tuyll van Serooskerkenplein. Nabij het WTC, NS Station Zuid, het Olympisch Stadion en de Beethovenstraat. De bakker, slager, groenteman, slijter, Albert Heijn en diverse horecagelegenheden zijn op steenworp afstand gelegen. Ook vindt u hier de bekende specialiteitenwinkels van L’Amuse, Le Fournil en Marqt. Liefhebbers van bootjes kunnen aanmeren aan de nabij gelegen Stadionkade. Tevens zijn er diverse sportparken in de directe omgeving, o.a. het Amsterdamse Bos.

Voldoende openbaarvervoersmogelijkheden op loopafstand (diverse tram- en bushaltes en NS station Zuid/W.T.C.). Uitvalsweg voor de ring A10 ligt in de directe nabijheid. Schiphol bereikt u binnen 10 minuten met de auto en het openbaar vervoer. Op dit moment krijgt u nog 2 parkeervergunningen per direct, u kunt zelfs uw auto met deze parkeervergunning binnen parkeren in de parkeergarage onder het onlangs volledig vernieuwde Stadionplein.

Indeling:
Eigen entree. Ruime hal. Zeer ruime en lichte woon-/eetkamer aan achterzijde. Sfeervolle open keuken met eiland. De keuken is voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer komt u door middel van openslaande deuren in de fraai aangelegde, zonnige tuin van circa 40m². Achter in de tuin is een praktische schuur. Ruime masterbedroom aan voorzijde. Badkamer voorzien van bad/douche combi en wastafel. Separaat toilet. Vaste bergkast tegen de hal.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht, 82 m² (89,5 m² BVO),(Nen 2580 meetrapport aanwezig)
- Gemeentelijke erfpacht afgekocht tot 01-03-2055
- Actieve VvE (professioneel beheerd) bestaat uit 24 leden
- Servicekosten: € 152,50 per maand (thans circa € 84.000,- in kas)
- MJOP aanwezig
- CV-installatie Intergas 36/30 HRE, bj. 2016
- Volledig HR++ glas en vloerverwarming in de uitbouw
- Energielabel C
- De woning is voorzien van een fraaie houten vloer
- Eigen entree
- Zonovergoten tuin aan achterzijde
- Parkeren via vergunningstelsel, thans 2 vergunningen beschikbaar zonder wachttijd
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Features

Transfer

Service costs
€ 152, 50 p/m
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
1930

Surface Area and Volume

Usage area Living
82 m²
External storage space
5 m²
Gross volume
318 m³

Layout

Total number of rooms
2
Number of bedrooms
1
Number of bathrooms
1

Energy

Energy rating
Klasse C
insulation
double glazing
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
AB
Index number
22
Lot
2253
Ownership structure
Leasehold
Lease expires
2055-03-01

Outside Area

Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood
Garden type
Backyard
Garden
Well maintained, north west, 6 x 7 m
Surface area
42 m²
Accessible via back
no

Photos