previous | next
sold

Kanaalstraat 120HS AMSTERDAM

This apartment is sold

Description

Kanaalstraat 120 hs, 1054 XM te Amsterdam. Midden in de populaire Helmerbuurt om de hoek van het Vondelpark en de Ten Kate markt, ligt dit ruime – en sfeervolle appartement (148 m²), gelegen op de begane grond en in het souterrain van een hoogwaardig gerenoveerd pand. Het appartement is zeer courant ingedeeld en heeft aan achterzijde een fraai aangelegde tuin. Het pand is gelegen op eigen grond en...

Features

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Service costs
€ 181, 74 p/m
Year of construction
1901
Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood
Energy rating
Klasse B

Description

Kanaalstraat 120 hs, 1054 XM te Amsterdam.
Midden in de populaire Helmerbuurt om de hoek van het Vondelpark en de Ten Kate markt, ligt dit ruime – en sfeervolle appartement (148 m²), gelegen op de begane grond en in het souterrain van een hoogwaardig gerenoveerd pand. Het appartement is zeer courant ingedeeld en heeft aan achterzijde een fraai aangelegde tuin. Het pand is gelegen op eigen grond en is voorzien van een nieuwe fundering.

Ligging/bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen in het populaire deel van Oud West, op steenworp afstand van het Vondelpark, de Overtoom, de Jan Pieter Heijestraat en de Amstelveenseweg. De Kanaalstraat is een rustige, verzorgde straat in een gezellige buurt met veel restaurantjes, koffietentjes, traiteurs en de hippe “De Hallen”. Ook vindt u vlakbij de mooie Sports & Health club 'David Lloyd', meerdere supermarkten (o.a. Albert Heijn) en de Ten Katemarkt. Openbaar vervoer is om de hoek (Lijn 1 op de Overtoom) en de ringweg A-10 is binnen enkele minuten per auto bereikbaar.
Indeling:

Begane grond:
Entree. Ruime - en sfeervolle woon- en eetkamer van voor- naar achterzijde met in het midden een moderne open keuken met eiland. De luxe complete keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, inclusief een quooker en een wijnklimaatkast. Aan achterzijde komt u door middel van de moderne harmonica deur in de fraai aangelegde tuin, gelegen op het westen. Bij de entreedeur is een op maat gemaakte garderobekast. Ook is er een praktische bergkast. Op de gehele begane grond ligt een visgraat parketvloer met vloerverwarming.

Souterrain:
Overloop. Aan voorzijde een riante masterbedroom met eigen badkamer en separaat toilet, de badkamer is voorzien van een dubbele inloopdouche en 2 tegenover elkaar gelegen op maat gemaakte wastafelmeubels. Aan achterzijde zijn 2 zeer courante slaapkamers. Een tweede badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, een op maat gemaakt wastafelmeubel en een toilet. Separaat toilet bereikbaar vanaf de gang. Meerdere praktische bergkasten, 1 voorzien van wasmachine – en droger aansluiting. Ook in het souterrain ligt een visgraat parketvloer met vloerverwarming.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht, 148 m² (Nen 2580 rapport aanwezig)
- Volle eigendom, dus geen erfpacht
- Fraai aangelegde tuin aan achterzijde, gelegen op het westen
- Nieuwe fundering
- Harmonicadeur over de gehele breedte aan achterzijde
- Door het gehele appartement ligt een visgraat parket vloer
- Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming
- Nieuwe CV-installatie
- Het gehele pand heeft zowel aan voor- als aan achterzijde nieuwe draai-/kiepkozijnen met dubbel glas
- Video intercomsysteem
- VvE bestaande uit 5 leden, professioneel beheerd
- Servicekosten: € 181,74 per maand
- Parkeren via vergunningstelsel
- Vaste projectnotaris: Abma Schreurs notarissen
- Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Features

Transfer

Service costs
€ 181, 74 p/m
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
1901

Surface Area and Volume

Usage area Living
148 m²
Gross volume
601 m³

Layout

Total number of rooms
4
Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
1

Energy

Energy rating
Klasse B
insulation
double glazing
Heating type
boiler, full under-floor heating
Hot water
boiler
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
T
Index number
A-1
Lot
7168
Ownership structure
Full ownership

Outside Area

Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood
Garden type
Backyard
Garden
Beautifully landscaped, west, 5.50 x 7.50 m
Surface area
41 m²
Accessible via back
no

Photos