previous | next
sold

Overtoom 357III AMSTERDAM

This apartment is sold

Description

Overtoom 357 III, 1054 JN te Amsterdam. Sfeervol en goed onderhouden appartement (97 m²) op de derde etage. Het appartement is zeer licht en is erg praktisch ingedeeld. Het appartement is een aantal jaren geleden volledig gerenoveerd en verkeert in een uitmuntende staat. U heeft zowel aan de voor- als aan de achterzijde een ruime slaapkamer met eigen badkamer. Aan achterzijde kijkt u prachtig uit...

Features

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Service costs
€   60 p/m
Year of construction
1937
Location
By a park, In a residential neighbourhood, Unobstructed views
Energy rating
Klasse D

Description

Overtoom 357 III, 1054 JN te Amsterdam.
Sfeervol en goed onderhouden appartement (97 m²) op de derde etage. Het appartement is zeer licht en is erg praktisch ingedeeld. Het appartement is een aantal jaren geleden volledig gerenoveerd en verkeert in een uitmuntende staat. U heeft zowel aan de voor- als aan de achterzijde een ruime slaapkamer met eigen badkamer. Aan achterzijde kijkt u prachtig uit over het Vondelpark.

Bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen op een leuk gedeelte van de Overtoom (vlakbij de Jan Pieter Heijestraat). Hippe interieurwinkels, cafés, restaurants en sportscholen kenmerken het straatbeeld.
Tevens zijn er diverse goede verbindingen met het openbaar vervoer naar alle richtingen en de Ring/rijksweg A-10 is op enkele minuten afstand.

Indeling:
Derde etage:
Entree. Ruime lichte woonkamer en eetkamer. Open keuken, voorzien van alle luxe inbouwapparatuur. De eetkamer heeft aan achterzijde een harmonicadeur die over de gehele breedte open kan en het gevoel van buiten naar binnen haalt. Masterbedroom aan achterzijde met vaste kasten. Riante badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Bergkast met wasmachine – en drogeraansluiting. Tweede ruime slaapkamer aan voorzijde met vaste kasten en eigen badkamer, voorzien van inloopdouche en wastafel. Separaat toilet. Door het gehele appartement ligt een fraaie houten vloer.

Overtoom:
De straat kreeg zijn naam in 1901. Deze is afgeleid van de Overtoomse Vaart, ook Heiligewegse Vaart genoemd, die liep van de Leidsepoort naar de Overtoom. De noordzijde heette Overtoom, terwijl de zuidzijde sinds 1875 Vondelkade heette. Een groot deel lag tot de annexatie van 1896 in de gemeente Nieuwer Amstel. De vaart werd, na de aanleg van het parallel liggende Jacob van Lennepkanaal, in 1904 gedempt, waardoor een brede uitvalsweg ontstond van het Leidseplein naar de Amstelveenseweg.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht, 97 m² Nen rapport aanwezig)
- Eigen grond, dus geen erfpacht
- Actieve VvE, bestaande uit 5 leden
- Servicekosten: € 60,- per maand
- Het pand is een aantal jaren geleden volledig gerenoveerd en gesplitst
- CV-installatie
- Volledig dubbel glas
- Harmonica deuren aan achterzijde
- Houten vloer
- 2 courante slaapkamers en 2 badkamers
- Parkeren via vergunningstelsel
- Oplevering in overleg


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Features

Transfer

Service costs
€   60 p/m
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
1937

Surface Area and Volume

Usage area Living
97 m²
Gross volume
356 m³

Layout

Total number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1

Energy

Energy rating
Klasse D
insulation
floor insulation, double glazing
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
U
Index number
A4
Lot
11019
Ownership structure
Full ownership
Location
By a park, In a residential neighbourhood, Unobstructed views

Photos