previous | next
sold

Radioweg 8 AMSTERDAM

This apartment is sold

Description

Radioweg 8, 1098 NH te Amsterdam. Sfeervol - en licht familiehuis (130 m²) midden in de geliefde – en populaire Watergraafsmeer. Aan voorzijde heeft u prachtig uitzicht over een breed speelveld. Aan achterzijde heeft u een zonovergoten tuintje op het zuid westen. Het woonhuis is verdeeld over 3 etages en is zeer courant ingedeeld. Het huis is door de jaren heen zeer netjes onderhouden....

Features

Type of house/apartment
Mid-terrace
Construction type
Existing property
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Year of construction
1929
Location
By a park, On a quiet road, In a residential neighbourhood, Unobstructed views

Description

Radioweg 8, 1098 NH te Amsterdam.
Sfeervol - en licht familiehuis (130 m²) midden in de geliefde – en populaire Watergraafsmeer. Aan voorzijde heeft u prachtig uitzicht over een breed speelveld. Aan achterzijde heeft u een zonovergoten tuintje op het zuid westen. Het woonhuis is verdeeld over 3 etages en is zeer courant ingedeeld. Het huis is door de jaren heen zeer netjes onderhouden.

Ligging/bereikbaarheid:
Dit prachtige huis staat in een van de meest geliefde buurten van Amsterdam. De Watergraafsmeer is van oudsher een buitenplaats voor welgestelde Amsterdammers. Het heeft een creatief en dorps karakter, maar binnen 10 minuten ben je op de fiets op de beste plekken van Amsterdam. Dichtbij de Linnaeusparkweg en de Middenweg wemelt het hier van de speciaalzaken, goede horeca, leuke terrassen en café's. Denk bijvoorbeeld aan; Bar Restaurant 1900, La Vallade, de Kas, Kasteel Merckelbach, Jacobsz en LouisLouis. Ook de hoog aangeschreven scholen liggen op loopafstand, waaronder de WSV en 5e Montessori. Voor natuurliefhebbers zijn er volop mogelijkheden om uit het stadse te ontsnappen; met Park Frankendael, het Oosterpark en de Amstel binnen handbereik. Ook voor de sportliefhebbers zijn er vele sportfaciliteiten dichtbij, waaronder de Jaap Eden schaatsbaan, hockeyclub Athena, tennisclub Linneaushof en diverse yogascholen. Uitstekend bereikbaar met OV (station Science park en Amstel) en auto (uitvalswegen dichtbij).

Indeling:
Begane grond:
Eigen entree. Authentieke vestibule. Hal met toegang naar separaat toilet en praktische trapkast. Sfeervolle – en lichte woonkamer met aan achterzijde een openkeuken voorzien van inbouwapparatuur. Aan achterzijde heeft u d.m.v. openslaande deuren toegang tot het tuintje, waar u vanaf de middag tot einde dag heerlijk in de zon kan zitten.

Eerste etage:
Overloop. Ruime slaapkamer aan voorzijde, deze kamer is verbonden met een zijkamer die eenvoudig weer is af te sluiten, indien u voorkeur geeft aan een aparte werkkamer. De kamers aan voorzijde hebben karakteristieke erkers. Masterbedroom aan achterzijde met vaste inbouwkasten. Ook deze kamer was ooit verdeeld in 2 slaapkamers. Balkon aan achterzijde met prachtig uitzicht over de binnentuinen. Fraaie badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en toilet.

Tweede etage:
Ruime overloop met wasmachine – en drogeraansluiting. Ruime bergkast. Zowel aan voor- als aan achterzijde een ruime slaapkamer.

In de slaapkamer aan voorzijde is een luik naar een vliering die ideaal te gebruiken is als berging.

Bijzonderheden:
- Familiehuis 130 m² (Nen 2580 meetrapport aanwezig)
- Verzorgd tuintje op het zuid westen gelegen
- Geheel woonhuis, geen VvE
- CV-installatie
- Volledig dubbel glas
- Netjes onderhouden
- Thans 4 slaapkamers, eventueel naar 6 kamers aan te passen
- Gemeentelijke erfpacht: € 1483,98 per jaar tot 15-09-2053 (AB 1994)
- Parkeren via vergunningstelsel, thans geen wachttijd, en altijd voldoende parkeergelegenheid voor de deur
- Oplevering in overleg


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Features

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Mid-terrace
Construction type
Existing property
Year of construction
1929

Surface Area and Volume

Usage area Living
130 m²
Building-related outside
2 m²
Gross volume
460 m³
Lot size
66 m²

Layout

Total number of rooms
7
Number of bedrooms
5
Number of bathrooms
1

Energy

insulation
double glazing
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Boiler year
2015
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Watergraafsmeer
Section
B
Lot
2239
Surface area
66 m²
Ownership structure
Leasehold

Outside Area

Location
By a park, On a quiet road, In a residential neighbourhood, Unobstructed views
Garden type
Backyard
Garden
Well maintained, southwest, 4 x 3 m
Surface area
12 m²
Accessible via back
no

Photos