previous | next
sold

Veerstraat 27I AMSTERDAM

This apartment is sold

Description

Veerstraat 27 I, 1075 SM te Amsterdam. In één van de leukste straten van de Schinkelbuurt bieden wij een sfeervol appartement (51 m²) op de eerste etage aan. Het appartement is zeer courant ingedeeld en heeft zowel aan voor- als aan achterzijde een balkon. Het appartement is in 2014 volledig gerenoveerd en verkeert thans in een zeer nette staat. Het appartement is gelegen op eigen grond!...

Features

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Service costs
€   92 p/m
Year of construction
1912
Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood
Energy rating
Klasse D

Description

Veerstraat 27 I, 1075 SM te Amsterdam.
In één van de leukste straten van de Schinkelbuurt bieden wij een sfeervol appartement (51 m²) op de eerste etage aan. Het appartement is zeer courant ingedeeld en heeft zowel aan voor- als aan achterzijde een balkon. Het appartement is in 2014 volledig gerenoveerd en verkeert thans in een zeer nette staat. Het appartement is gelegen op eigen grond!

Ligging/bereikbaarheid:
De woning is gelegen in de populaire Schinkelbuurt in Amsterdam Oud-Zuid met een breed winkelaanbod in de (om de hoek gelegen) Zeilstraat en even verderop aan het Hoofddorpplein en de Amstelveenseweg. Hier zijn ook tal van leuke cafés en restaurants, lunchen bij Anne & Max, het terras op bij Bedier of eten bij Ron’s gastrobar; mogelijkheden genoeg! Het Vondelpark en Rembrandtpark liggen op loopafstand. Voor de hardlopers is het Amsterdamse bos te bereiken zonder een stoplicht tegen te komen. Met de fiets ligt het levendige centrum van Amsterdam binnen handbereik en met de auto is er een goede ontsluiting naar Ringweg A10 (S107 en S108). Openbaar vervoer voorzieningen zijn uitstekend met op korte loopafstand, o.a. tram 2, bus 15, bus 62. De stations Amsterdam Zuid (de Amsterdamse Zuidas) en Amsterdam Lelylaan zijn beiden binnen minder dan 10 minuten te bereiken.

Indeling:
Eerste etage:
Entree. Sfeervolle – lichte L-vormige woonkamer aan voorzijde met zit- en werkgedeelte. Eventueel kan van het werkgedeelte een extra (baby)kamer gemaakt worden. Doormiddel van openslaande deuren heeft u toegang tot een frans balkon. Eetgedeelte aan achterzijde met wederom toegang tot een balkon, gelegen op het westen. Tussen het zit- en eetgedeelte ligt een fraaie open keuken, voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur. Tegenover de keuken is natuurlijk lichtinval via een zijraam naar een lichtschacht. Slaapkamer aan achterzijde met vaste kledingkasten. Ook vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot het balkon. Half open badkamer, voorzien van inloopdouche en wastafel. Separaat toilet. In het gehele appartement is veel bergruimte en zijn vaste kasten gecreëerd. In 1 van de kasten is een wasmachine aansluiting. Door bijna het gehele appartement ligt een houten vloer.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht, 51 m² (Nen2580 meetrapport aanwezig)
- Volle eigendom, dus geen erfpacht
- Actieve – en gezonde VvE bestaande uit 5 leden, professioneel beheerd door Ter Linden en Heijer
- Servicekosten: € 92, per maand
- MJOP aanwezig
- CV-installatie, Remeha, bj. 2014
- Volledig dubbel glas
- Houten vloer
- Parkeren via vergunningstelsel, er is op dit moment geen wachtlijst. Zie website gemeente Amsterdam
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Features

Transfer

Service costs
€   92 p/m
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
1912

Surface Area and Volume

Usage area Living
51 m²
Building-related outside
5 m²
Gross volume
172 m³

Layout

Total number of rooms
2
Number of bedrooms
1
Number of bathrooms
1

Energy

Energy rating
Klasse D
insulation
double glazing
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Boiler year
2014
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
T
Index number
A-2
Lot
11163
Ownership structure
Full ownership
Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood

Photos