previous | next
sold

Vespuccistraat 101 II AMSTERDAM

This apartment is sold

Description

Vespuccistraat 101 II, 1056 SK te Amsterdam. Sfeervol en licht 3 kamer appartement (58 m²) in één van de mooiste straten van de stadsdeel Baarsjes. Kenmerkend voor de brede straat zijn de fraaie huizen in rode baksteen volgens de Amsterdamse Schoolstijl, architect J.R. van Roodenburgh, met Japanse notenbomen aan weerszijden. Het appartement is een aantal jaren geleden volledig gerenoveerde en...

Features

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Year of construction
1925
Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood

Description

Vespuccistraat 101 II, 1056 SK te Amsterdam.
Sfeervol en licht 3 kamer appartement (58 m²) in één van de mooiste straten van de stadsdeel Baarsjes. Kenmerkend voor de brede straat zijn de fraaie huizen in rode baksteen volgens de Amsterdamse Schoolstijl, architect J.R. van Roodenburgh, met Japanse notenbomen aan weerszijden. Het appartement is een aantal jaren geleden volledig gerenoveerde en verkeert thans in een zeer nette staat. Aan achterzijde heeft u een balkon over de gehele breedte, gelegen op het westen.

Ligging/bereikbaarheid:
Om de hoek van de Jan Evertsenstraat, voorzien van diverse winkels en leuke horecagelegenheden zoals Bar Baarsch en Radijs. Tevens nabij het Mercatorplein en het Erasmuspark. Met de fiets bent u binnen 10 minuten in de binnenstad. Ook ligt het appartement gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer, met diverse tram- en busverbindingen om de hoek. Met de auto bent u binnen een paar minuten op de Ring A10.

Indeling:
Tweede etage:
Entree. Ruime hal. Riante – lichte woon- en eetkamer aan voorzijde. Half open keuken aan achterzijde, voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur. 2 slaapkamers wederom aan achterzijde gelegen. Badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel. Separaat toilet. Vanuit alle vertrekken aan achterzijde heeft u toegang tot het ruime balkon, aan beide kanten is een praktische bergkast. Door het gehele appartement ligt een houtenvloer.

Vespuccistraat:
In 1948 maakten de gebroeders Jules en Robert Markus in hun ijssalon in de Vespuccistraat de eerste Nederlandse kauwgom, die ze Maple Leaf noemden. In de roman Hokwerda´s Kind van Oek de Jong staat een uitgebreide beschrijving van de Japanse notenbomen van de Vespuccistraat (Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht, 58 m² (Nen 2580 meetrapport aanwezig)
- Volle eigendom, dus geen erfpacht
- Gezonde - en actieve VvE, bestaande uit 4 leden
- Servicekosten: € 110, - per maand
- MJOP aanwezig
- Dubbel glas
- CV-installatie
- Houtenvloer
- Balkon over de gehele breedte aan achterzijde
- Gemeentelijk monument
- Parkeren via vergunningstelsel
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Features

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
1925

Surface Area and Volume

Usage area Living
58 m²
Other indoor space
1 m²
Building-related outside
7 m²
Gross volume
196 m³

Layout

Total number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1

Energy

insulation
double glazing
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Sloten
Section
L
Index number
A-3
Lot
2601
Ownership structure
Full ownership
Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood

Photos