previous | next
sold

Wilhelminastraat 183hs AMSTERDAM

This apartment is sold

Description

Wilhelminastraat 183-HS, 1054 WE Amsterdam. Licht, sfeervol en uitstekend gerenoveerd benedenhuis van ca 64 m² met twee slaapkamers, een ruime living en open keuken, en fraai aangelegde tuin op het zuiden, in de zeer populaire Helmersbuurt. De woning is gelegen op eigen grond en maakt deel uit van een gezonde VvE. Omgeving De Wilhelminastraat is een rustige straat maar genoeg reuring nabij. Op...

Features

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Service costs
€   100 p/m
Year of construction
-1906
Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood

Description

Wilhelminastraat 183-HS, 1054 WE Amsterdam.

Licht, sfeervol en uitstekend gerenoveerd benedenhuis van ca 64 m² met twee slaapkamers, een ruime living en open keuken, en fraai aangelegde tuin op het zuiden, in de zeer populaire Helmersbuurt. De woning is gelegen op eigen grond en maakt deel uit van een gezonde VvE.

Omgeving
De Wilhelminastraat is een rustige straat maar genoeg reuring nabij. Op iedere hoek van de straat vind je leuke restaurants, hippe koffietentjes en gezellige cafés. Denk aan De Dikke Graaf, Barrica Wine & Foodbar, Vegan Junk Food Bar en uiteraard niet te missen de “Hallen”, op loopafstand. Gezellig winkelen kan in de Jan Pieter Heijestraat, de Amstelveenseweg en de Kinkerstraat.

Indeling
Eigen opgang/entree toegang tot de hal, grote master bedroom aan de voorzijde, kast met wasmachineaansluiting, separaat toilet, meterkast met cv-ketel en de badkamer welke is voorzien van ligbad en wastafel.
Binnenkomst vanuit de hal in een sfeervolle ruime woonkamer met een eetgedeelte in de uitbouw aan de achterzijde van de het appartement. Door middel van de openslaande deuren kan men de tuin in. De tuin heeft, doordat er aan de achterzijde weinig bebouwing is, veel licht en geeft een fijne privésfeer. De tuin is op het Zuiden gelegen, dit betekent dat het in het vroege voorjaar al gauw aangenaam is om buiten te zitten en dit kan tot in het late najaar.
Naast de fijne lichtinval springen de openslaande deuren welke toegang bieden tot de fraai aangelegde tuin met terras, en de plafondhoogte van bijna 3,20 meter hoog meteen in het oog.

Vanuit de woonkamer toegang, door middel van prachtige industriële stalen deuren, tot de ruime master bedroom aan de voorzijde van het appartement. Deze slaapkamer is voorzien van ingebouwde kastruimte, welke niet alleen kastruimte in de slaapkamer biedt maar ook aan de andere kant van de woonkamer.

De open keuken (merk: Boretti) is voorzien van inbouwapparatuur, vijfpits-gasfornuis, spoelbak en voldoende voorraadruimte. Vanuit de keuken is er toegang tot de tweede slaapkamer welke op dit moment in gebruik is als kinderkamer, dit zou ook een perfecte studeerkamer kunnen zijn. Vanuit deze kamer kan de tuin middels openslaande deuren worden bereikt.

VvE
Gezonde goed onderhouden VvE bestaande uit vier leden. De maandelijkse servicekosten bedragen € 100,-.

Het Vondelpark is op 5 minuten loopafstand. Voorzieningen zoals sportfaciliteiten, scholen en supermarkten bevinden zich in de nabije omgeving. Ook culturele uitgaansgelegenheden zoals Het Fijnhout Theater, Rijksmuseum en het Concertgebouw zijn gemakkelijk te bereiken. De ring A10 is in 5 minuten te bereiken met de auto. Een paar minuten lopen naar verschillende tramlijnen die naar het Centraal Station en het Station Lelylaan rijden. Vanaf het Station Lelylaan heb je met het openbaar vervoer een goede aansluiting met Schiphol.

Bijzonderheden
- Begane grond woning;
- Gelegen op eigen grond;
- 63,90 m² woonoppervlak (conform NEN-2580, meetrapport aanwezig)
- Tuin op het zuiden met tuinhuis/externe bergruimte van 8,8 m² (conform NEN-2580);
- Binnen en buiten volledig gerenoveerd in 2015;
- Hoge plafonds, tijdens de verbouwing in 2015 volledig geïsoleerd;
- Voorzien van inbouwspots/dimmers;
- Dubbelglas in gehele woning;
- Maandelijkse servicekosten bedragen € 100,-;
- Cv-installatie (Intergas Compact HR uit 2006, laatste onderhoud 14-10-2019);
- Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Features

Transfer

Service costs
€   100 p/m
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
-1906

Surface Area and Volume

Usage area Living
64 m²
External storage space
9 m²
Gross volume
204 m³

Layout

Total number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Facilities
mechanical ventilation system, TV cable

Energy

insulation
double glazing, part double-glazed
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Type boiler
Intergas Compact HR
Boiler year
2006
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
T
Index number
5
Lot
5713
Ownership structure
Full ownership

Outside Area

Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood
Garden type
Backyard
Garden
Beautifully landscaped, south, 5 x 11 m
Surface area
45 m²
Accessible via back
no

Parking

Type of parking
Paid parking

Photos