previous | next
sold

Admiraal De Ruijterweg 106III AMSTERDAM

This apartment is sold

Description

Admiraal de Ruijterweg 106 III, 1056 GR te Amsterdam. Zeer licht en sfeervol bovenhuis (105 m²) op EIGEN GROND in de Baarsjes! Gelegen op de derde en deels vierde etage van een breed en statig pand aan het mooiste stukje van de Admiraal de Ruijterweg. Het appartement heeft aan de achterzijde een zonovergoten balkon over de gehele breedte en een fantastische open keuken. Dit zeer courante 3 kamer...

Features

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Service costs
€   133 p/m
Year of construction
1910
Location
In a residential neighbourhood
Energy rating
Klasse D

Description

Admiraal de Ruijterweg 106 III, 1056 GR te Amsterdam.
Zeer licht en sfeervol bovenhuis (105 m²) op EIGEN GROND in de Baarsjes!
Gelegen op de derde en deels vierde etage van een breed en statig pand aan het mooiste stukje van de Admiraal de Ruijterweg. Het appartement heeft aan de achterzijde een zonovergoten balkon over de gehele breedte en een fantastische open keuken. Dit zeer courante 3 kamer appartement is door de jaren heen gerenoveerd/gemoderniseerd en verkeert thans in een uitmuntende staat!

Ligging/bereikbaarheid:
De woning is ideaal gesitueerd tussen de De Clerqstraat, de Jan Evertsenstraat en de Jan van Galenstraat. Fijne voorzieningen op loopafstand zijn o.a. de Ten Katemarkt, De Hallen, het Rembrandtpark en de Jordaan. Veel andere faciliteiten vindt u in de nabije omgeving, zoals winkels, kroegjes (Bar Spek, Café Vrijdag), veel nieuwe koffietentjes (White Label Coffee) en hippe restaurants (Bar Kauffman, Pazzi, Edel, Partisan, Five Brothers Fat etc.). De locatie is zeer goed bereikbaar. Met de fiets bent u in circa 5 minuten in hartje centrum, haltes van zowel tram als bus zijn om de hoek en met de auto bent u binnen enkele minuten op de ring A10.

Indeling:

Derde etage:
Entree. Bij binnenkomst komt u in een ruime, sfeervolle eetkamer met open keuken met marmeren eiland. De eetkamer beschikt over origineel plafond met ornamenten. De keuken is voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur. Aan de achterzijde komt u door middel van openslaande deuren op het zonovergoten balkon, gelegen op het zuidoosten. Vanuit de eetkamer loopt u naar de woonkamer door een dubbele en-suite, thans in gebruik als werkkamer. De lichte woonkamer aan de voorzijde, tevens met origineel plafond, heeft wederom openslaande deuren naar een zonnig balkon. Rechts aan de voorzijde bevindt zich een slaapkamer met ruime inbouwkast. De slaapkamer is zowel toegankelijk vanuit de woonkamer als het gemeenschappelijke trappenhuis. Separaat toilet. Aan de achterzijde bevindt zich de trap naar de vierde etage.

Vierde etage:
De ruime badkamer is voorzien van inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. Vanuit de badkamer loopt u door naar de riante master bedroom met fraaie walk-in-closet. In de master bedroom is een vaste kast met wasmachine en drogeraansluiting. Vanuit zowel de master bedroom als het gemeenschappelijk trappenhuis hebt u toegang tot een eigen, zeer praktische berging.


Bijzonderheden:
- Appartementsrecht, 105 m² (Nen 2580 meetrapport aanwezig)
- Volle eigendom, dus geen erfpacht
- Zeer actieve VvE, bestaande uit 4 leden
- Zowel aan voor- als achterzijde hebt u veel privacy
- Servicekosten: € 133,- per maand
- Deels dubbel glas
- CV-installatie, bj. 2014
- Balkons aan voor- en achterzijde
- Houten vloeren
- Parkeren via vergunningstelsel
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
- Parkeren via vergunningstelsel

- Oplevering in overleg

Features

Transfer

Service costs
€   133 p/m
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
1910

Surface Area and Volume

Usage area Living
105 m²
Other indoor space
4 m²
Building-related outside
9 m²
Gross volume
423 m³

Layout

Total number of rooms
4
Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1

Energy

Energy rating
Klasse D
insulation
part double-glazed
Heating type
boiler
Hot water
boiler

Land registry details

Municipality
Sloten
Section
L
Index number
A8
Lot
2728
Ownership structure
Full ownership
Location
In a residential neighbourhood

Photos