previous | next
sold conditionally

Blasiusstraat 50I AMSTERDAM

This apartment is sold conditionally

Description

Blasiusstraat 50 I, 1091 CT te Amsterdam. Op één van de mooiste plekjes van Amsterdam, nabij de rivier de Amstel, bieden wij u dit stijlvolle - en goed onderhouden appartement (86 m²) aan. Op de eerste etage met balkon aan de achterzijde. Het appartement voelt mede door de split-level, hoge plafonds (3,16 m), grote raampartijen en originele stijl ornamenten zeer licht en authentiek aan. U bevindt...

Features

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Status
sold conditionally
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Service costs
€ 112, 95 p/m
Year of construction
1882
Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood

Description

Blasiusstraat 50 I, 1091 CT te Amsterdam.

Op één van de mooiste plekjes van Amsterdam, nabij de rivier de Amstel, bieden wij u dit stijlvolle - en goed onderhouden appartement (86 m²) aan. Op de eerste etage met balkon aan de achterzijde. Het appartement voelt mede door de split-level, hoge plafonds (3,16 m), grote raampartijen en originele stijl ornamenten zeer licht en authentiek aan. U bevindt zich tussen rust en ruimte enerzijds en de levendigheid van de Amsterdamse binnenstad anderzijds.

Ligging:
Het appartement is gelegen in een mooie, rustige straat in de gewilde Weesperzijdebuurt, tussen de Amstel en de Wibautstraat en met “De Pijp” en het Oosterpark op loopafstand. Aan en in de Amstel kan er gerecreëerd en gezwommen worden. Tevens zijn er in de buurt talloze gezellige eet- en drinkgelegenheden zoals bijvoorbeeld, Loetje-Oost, De Ysbreeker, de Breakfast Club, Amstelhaven, Bukowski en de beroemde bakkerij Hartog. Ook Theater Carré en het Amstel Hotel bevinden zich om de hoek. Op enkele minuten loopafstand treft u diverse trams en de metro naar onder andere het nabij gelegen NS Amstelstation of het NS Centraal station. Tevens bent u binnen 5 minuten de stad uit door de uitvalswegen naar A2, A1 en A10.

Indeling:
Entree. Aan de voorzijde van het huis komt u binnen in een gang die toegang biedt tot alle vertrekken. Aan deze voorzijde ligt een riante – en sfeervolle eetkamer met open keuken (uit 2017) die doorloopt in een karakteristieke woonkamer aan de achterzijde. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon, gelegen op het zuiden. Aan de achterzijde is middels een gang en een trapje van 6 treden de comfortabele eerste slaapkamer te bereiken. Ook de ruime badkamer bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Aan de voorzijde bevindt zich tevens een extra slaap/kinderkamer. Indien u voorkeur geeft aan nog een extra slaapkamer, dan is het zeer eenvoudig aan te passen door de woonkamer aan achterzijde af te sluiten van de ruime eetkamer/woonkeuken. In het gehele appartement zijn veel praktische inbouwkasten gecreëerd. Door het hele appartement ligt een mooie houten vloer.

Blasiusstraat:
Gerardus Blasius (1625-1693), hoogleraar in de geneeskunde te Amsterdam. De straat werd oorspronkelijk Vierde Boerhaavestraat gedoopt. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht, 86 m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
- Balkon aan achterzijde, gelegen op het zuiden
- Gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht
- Gezonde - en actieve VvE, bestaande uit 4 leden
- Servicekosten: € 112,95 per maand
- CV installatie (bj 2018)
- Houten vloer
- Bouwjaar 1882
- Parkeren via vergunningstelsel (Bron: Gemeente Amsterdam)
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Features

Transfer

Service costs
€ 112, 95 p/m
Status
sold conditionally
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
1882

Surface Area and Volume

Usage area Living
86 m²
Building-related outside
4 m²
Gross volume
308 m³

Layout

Total number of rooms
4
Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
1

Energy

insulation
part double-glazed
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Boiler year
2018
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
S
Index number
A-2
Lot
9512
Ownership structure
Full ownership
Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood

Photos