previous | next
sold

Looiersgracht 124B AMSTERDAM

This apartment is sold

Description

Ruim en licht drie kamer appartement van circa 124 m² gelegen op de derde verdieping van een karakteristiek pand. Het appartement is gelijkvloers en direct bereikbaar middels een lift en beschikt over een inpandige parkeerplaats in de onderbouw. INDELING De nette en verzorgde entree met gemeenschappelijke trappenhuis en lift geven toegang tot de woning gelegen op de derde verdieping. Door de unieke...

Features

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Service costs
€ 382, 31 p/m
Year of construction
-1906
Location
Waterside, On a quiet road, In town or city centre, Freestanding
Energy rating
Klasse B

Description

Ruim en licht drie kamer appartement van circa 124 m² gelegen op de derde verdieping van een karakteristiek pand. Het appartement is gelijkvloers en direct bereikbaar middels een lift en beschikt over een inpandige parkeerplaats in de onderbouw.

INDELING
De nette en verzorgde entree met gemeenschappelijke trappenhuis en lift geven toegang tot de woning gelegen op de derde verdieping. Door de unieke breedte van bijna 9 meter aan de gracht en het feit dat het appartement een hoekligging heeft, is de lichtinval groots en bijzonder. Aan de voorzijde is de bijzonder lichte en brede woonkamer en tevens werkkamer/serre gesitueerd welke is voorzien van grote raampartijen met weids uitzicht over de Looiersgracht. De voorzijde is gelegen op het zuidoosten en de ramen zijn voorzien van elektrische zonweringen. De half open keuken, grenzend aan de woonkamer, is voorzien van diverse inbouwapparatuur.
Aan de achterzijde van het appartement, grenzend aan de Derde Looiersdwarsstraat, zijn twee zeer ruime slaapkamers gesitueerd. De badkamer is praktisch opgezet en is voorzien van een douche en een ligbad. Separate wc en wasmachineruimte. Tevens is er een ruime hal met toegang naar bijna alle vertrekken. Mocht er toch gedacht worden aan een verbouwing: er zijn mogelijkheden te over.

LOCATIE
Het appartement is ideaal gelegen te midden van bekende hotspots zoals Café George, Soho House, W Amsterdam, The Hoxton, restaurant Breda het nieuwe Bar Parry en Festina. Alle soorten supermarkten zijn om de hoek. Ook culturele topattracties bevinden zich op loopafstand: de Stadsschouwburg, het De La Mar Theater, Paradiso en het Museumplein. Tevens zitten de knusse koffietentjes om de hoek, net als de oer-Amsterdamse slagers en bruine kroegen en met 5 minuten ben je in het Vondelpark.
Het pand betreft een voormalig pakhuis van firma "Winter". De originele houten balken, staanders en schoren zijn in tact gelaten en geven extra karakter aan dit appartement. De fundering is destijds vernieuwd, dus Het appartement is geschikt voor diverse eindgebruikers: families, mensen die houden van veel volume en ruimte en zich ook op zijn tijd willen kunnen terug trekken, mensen die gelijkvloers willen wonen en zoals gezegd Amsterdam liefhebbers in optima forma.
In de ondergelegen kelder bevindt zich de parkeerplaats (INCLUSIEF) en twee individuele bergingen. De servicekosten zijn inclusief onderhoud van de lift en de het liftsysteem van de parkeerplaats.

BIJZONDERHEDEN

* Lift;
* Parkeerplaats in de kelder middels lift systeem;
* Woonoppervlakte 124 m² excl. bergingen en parkeerplaats;
* Eigen grond;
* Nieuwe fundering;
* Gezonde en actieve VVE;
* Goede indeling en veel lichtinval.
* Schitterende locatie.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Features

Transfer

Service costs
€ 382, 31 p/m
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
-1906
Roof covering
flat roof
Roof material
bituminous roofing

Surface Area and Volume

Usage area Living
124 m²
External storage space
6 m²
Gross volume
347 m³

Layout

Total number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Facilities
mechanical ventilation system, TV cable, external sun blinds, lift

Energy

Energy rating
Klasse B
insulation
fully insulated
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Type boiler
Intergas Kompakt HRE
Boiler year
2017
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
E
Index number
A17
Lot
10390
Ownership structure
Full ownership
 
 
Municipality
Amsterdam
Section
E
Index number
29
Lot
10390
Ownership structure
Full ownership
Location
Waterside, On a quiet road, In town or city centre, Freestanding

Garage

Type of garage
Underground car park, Parking space

Parking

Type of parking
Parking garage

Photos