previous | next
sold conditionally

President Steynstraat 22 AMSTERDAM

This apartment is sold conditionally

Description

President Steynstraat 22, 1091 NC te Amsterdam. Sfeervol – en licht appartement (87 m²) gelegen op de derde etage met balkon aan achterzijde en berging op de begane grond. Het appartement is ruim opgezet en zeer courant ingedeeld. Op dit moment telt het appartement 2 slaapkamers, een 3de slaapkamer is zeer eenvoudig te creëren. Het appartement is door de jaren heen zeer goed onderhouden en verkeert...

Features

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Status
sold conditionally
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Service costs
€   90 p/m
Year of construction
1994
Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood
Energy rating
Klasse C

Description

President Steynstraat 22, 1091 NC te Amsterdam.
Sfeervol – en licht appartement (87 m²) gelegen op de derde etage met balkon aan achterzijde en berging op de begane grond. Het appartement is ruim opgezet en zeer courant ingedeeld. Op dit moment telt het appartement 2 slaapkamers, een 3de slaapkamer is zeer eenvoudig te creëren. Het appartement is door de jaren heen zeer goed onderhouden en verkeert thans in een zeer nette staat. Het appartementencomplex is voorzien van een lift.

Ligging/bereikbaarheid:
De woning is gelegen in de Transvaalbuurt, op loopafstand van hippe restaurants met gezellige terrasjes, het Oosterpark, diverse sportfaciliteiten en kinderopvang. Daarnaast zijn onder andere de Linnauesstraat, de Middenweg en het winkelcentrum Oostpoort op korte afstand van het appartement gelegen. Hier kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen. Aan het einde van de straat is de Transvaalkade gelegen, met een heerlijke wandeling langs het water bereikt u de stadsboerderij en haar restaurant de Eenhoorn.

In de straat is voldoende parkeergelegenheid te vinden en zowel met de auto (ring A10) als met openbaar vervoer is het appartement zeer goed te bereiken. Station Amsterdam Amstel is op circa 5 minuten loopafstand gelegen. Ook metrohalte Wibautstraat is op loopafstand gelegen, vanaf hier vertrekken meerdere metrolijnen in diverse richtingen van Amsterdam.
Het centrum van Amsterdam is prima met de fiets te bereiken.

Indeling:
Derde etage:
Entree. Gang die toegang biedt tot alle vertrekken. Ruime – en lichte woonkamer met aan de achterzijde een fraaie keuken, voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het zonnige balkon, gelegen op het westen. Masterbedroom aan achterzijde met vaste kledingkasten. 2de slaapkamers eveneens aan achterzijde. Badkamer voorzien van bad/douche combi en wastafel. Separaat toilet. Ruime bergkast met wasmachine-/drogeraansluiting. Een ruime 3de slaapkamer is eenvoudig te creëren.
Op de begane grond bevindt zich een privé berging.

Bijzonderheden:
- Appartement, 87 m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
- Lift
- Berging op begane grond
- Nieuwbouw uit 1994
- CV-installatie
- Volledig dubbel glas
- Actieve – en gezonde VvE, professioneel beheerd
- Servicekosten: € 90,- per maand
- MJOP aanwezig
- Parkeren via vergunningstelsel
- Gemeentelijke erfpacht: Afgekocht tot 15-02-2043 (AB 1966)
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Features

Transfer

Service costs
€   90 p/m
Status
sold conditionally
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
1994

Surface Area and Volume

Usage area Living
87 m²
Building-related outside
6 m²
External storage space
4 m²
Gross volume
263 m³

Layout

Total number of rooms
4
Number of bedrooms
3
Facilities
lift

Energy

Energy rating
Klasse C
insulation
double glazing
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
W
Index number
A-11
Lot
7503
Ownership structure
Leasehold
Lease expires
2043-02-15
Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood

Photos