previous | next
sold

Tweede Jacob van Campenstraat 119A AMSTERDAM

This apartment is sold

Description

DEZE WONING WORDT VERKOCHT PER INSCHRIJVING. DEZE SLUIT VRIJDAG 12 JULI OM 12.00 UUR. U kunt tot die tijd een bod uitbrengen. Uitstekend gerenoveerd en zeer goed ingedeeld 4-kamer dubbel benedenhuis van ca. 94m2 met een zonnige diepe tuin (van 65m2!) gelegen aan de woonverdieping van het huis. De ideale kans om in de stad te blijven wonen als stel of gezin in dit dubbel benedenhuis met een...

Features

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Service costs
€   90 p/m
Year of construction
-1906
Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood

Description

DEZE WONING WORDT VERKOCHT PER INSCHRIJVING. DEZE SLUIT VRIJDAG 12 JULI OM 12.00 UUR.
U kunt tot die tijd een bod uitbrengen.

Uitstekend gerenoveerd en zeer goed ingedeeld 4-kamer dubbel benedenhuis van ca. 94m2 met een zonnige diepe tuin (van 65m2!) gelegen aan de woonverdieping van het huis. De ideale kans om in de stad te blijven wonen als stel of gezin in dit dubbel benedenhuis met een heerlijke diepe tuin op een top plek.

INDELING
Entree middels een hardstenen stoep op de bel-etage. Ruime hal met alle vertrekken die hierop uit komen. De 3 ruime slaapkamers hebben een mooie plafondhoogte (bijna 3 meter hoog). De masterbedroom ligt aan de tuinkant en is muisstil. Aan de voorzijde ligt een kinderkamer. De badkamer (met inloopdouche, ligbad en wastafelmeubel) ligt centraal ten opzichte van de drie slaapkamers, naast de badkamer is een separate wc. De derde slaapkamer ligt ook aan de tuinkant en tot slot is er een aparte cv-ruimte op deze verdieping. Vanuit de ruime hal gaat een trap naar de benedenverdieping op tuinniveau. Hier valt de ruimtelijkheid en de prettige lichtinval direct op. De grote open woonkeuken met eiland en inbouwapparatuur ligt aan de voorzijde van het huis, naast de keuken is een grote praktische bijkeuken/berging/wasruimte. De plafondhoogte tussen de balken is in de woonkamer 2,65m maakt deze verdieping samen met de dubbele openslaande deuren naar de tuin heel comfortabel. De living heeft net als de rest van het huis een mooie houtenvloer en hoge plinten en een vernuftige inbouwkast/tv kast. Overigens is er aan kastruimte door het gehele huis geen gebrek, daar is destijds met de verbouwing goed over nagedacht. De zonnige en zeer diepe tuin is de eye-catcher van het huis.
Een heel compleet, goed ingedeeld en sfeervol benedenhuis met een bijzonder diepe tuin.

OMGEVING
Deze plek in de stad is eigenlijk het middelpunt van de oude Pijp. Je bevind je hier op steenworp afstand van al het gezelligs dat de Pijp biedt, met het Van der Helstplein, het Sarphatipark, de Albert Cuypmarkt, maar ook het Museumplein om de hoek. Op loopafstand bereik je een oneindig aanbod aan hippe en gezellige cafés, restaurants, galeries en boetiekjes. Ook het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum en het Van Gogh museum liggen om de hoek, net zoals de P.C. Hooftstraat en het Vondelpark. De ouderwetse en sportieve gezelligheid van de Cuyp en het Sarphatipark zijn niet verloren gegaan.
Je rijdt met de auto makkelijk de stad uit en ook de halte van de Noord-Zuidlijn ligt om de hoek. Op dit moment is er slechts een wachtlijst van enkele maanden voor het verkrijgen van een parkeervergunning en met deze vergunning heb je de mogelijkheid om te parkeren in de parkeergarage in de Eerste van der Helststraat (op 1 min loopafstand van de woning).

HISTORIE
In 1997 is het pand, dat samen met twee buurpanden een bouweenheid vormt, geheel gerenoveerd. Alleen de drie fraaie geveltjes zijn blijven staan. De fundering, de constructie, het leidingwerk en de indeling zijn vernieuwd. De VvE betreft dan ook deze drie huisnummers en bestaat uit 9 leden. Daarna heeft het huis zelf in 2011 een totale interne renovatie ondergaan.
Dit huis is voor diverse partijen geschikt: Families die in de stad willen blijven, (jonge) stellen, expats of bijvoorbeeld als pied-a-terre. Al met al een perfect huis voor mensen die willen genieten van al het fijns van Amsterdam en zich ook zo nu en dan willen terug trekken midden in de stad. Het huis ligt in een zeer rustige en brede opgezette straat.

BIJZONDERHEDEN:
- geheel voorzien van isolatieglas in hardhouten kozijnen
- nieuwe fundering (1997)
- erfpachtcanon (Gemeente Amsterdam) afgekocht tot 16-07-2046
- VvE met 9 leden, zorgvuldig beheerd door de leden zelf
- servicekosten € 90,- per maand
- twee laags familiehuis met tuin van ruim 13 meter diep!
- woonoppervlakte ca. 94m² gemeten conform NEN 2580

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Features

Transfer

Service costs
€   90 p/m
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
-1906

Surface Area and Volume

Usage area Living
94 m²
External storage space
1 m²
Gross volume
325 m³

Layout

Total number of rooms
4
Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
1
Facilities
mechanical ventilation system

Energy

insulation
double glazing
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Type boiler
Vaillant
Boiler year
2015
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
R
Index number
A4
Lot
6896
Ownership structure
Leasehold

Outside Area

Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood
Garden type
Backyard
Garden
Well maintained, north west, 5 x 13 m
Surface area
65 m²
Accessible via back
no

Photos